0528 - 79 90 27

Letselschade advocaat nodig in Hoogeveen?

Letselschade advocaat in Wolvega

Letselschade kunt u op veel manieren oplopen. Bijvoorbeeld door een bedrijfsongeval of een ongeval in het verkeer. De gevolgen en het leed zijn soms aanzienlijk. Als de schade is ontstaan door een ongeval of ongeluk waarbij iemand anders aansprakelijk gesteld kan worden, komt u voor een letselschadevergoeding in aanmerking. Elke situatie is anders. Neem contact op met Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten in de regio Wolvega voor advies op maat. Met uw advocaat bespreekt u de situatie. Wij weten de mogelijkheden waar u zich op kunt beroepen, en hoe belangrijk goede rechtsbijstand is bij letselschade. Schakel daarom direct de hulp in van één van onze advocaten. In Wolvega staan we voor u klaar.

Contact met uw letselschade advocaat in Wolvega

Hulp bij letselschade in de omgeving van Wolvega? Maakt direct een afspraak met een advocaat bij u in de buurt. Bel gratis naar 0528 - 79 90 27, of vul onderstaand contactformulier in. Wij staan u graag bij.

Contactformulier

Ochtend
Middag
Avond

Wolthers Jagermsa letselschade advocaten

Uw letselschade advocaten

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten voert geen algemene rechtspraktijk, maar heeft zich gespecialiseerd in letselschade. Als kantoor zijn wij aangesloten bij het Register Letselschade, waardoor u bent verzekerd van topkwaliteit. Daarnaast is een aantal van onze letselschade advocaten aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten, Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade en de Nederlandse Orde van Advocaten.

Oprichter Niek Wolthers:
"Verzekeraars zetten hun beste experts in. Slachtoffers hebben ook recht op een professional die voor hun belang op komt. Zo staan zij in het gesprek met de verzekeraar niet alleen."

Waarom Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten?

  • Professionele en betrokken advocaten
  • Kordaat, deskundig en gericht op resultaat
  • Lid van diverse specialistenverenigingen

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische missers
• Productiefouten
• Geweldsdelicten
• Zedendelicten

Werkgebied

Hoogeveen Centrum, Venesluis, Hoogeveen Noord, Wolfsbos, Krakeel, Bentinckspark, Hoogeveen Zuid, Hoogeveen West, Hoogeveen Noord, Pesse, Meppel, Steenwijk, Wolvega.

Hoofdvestiging