085 - 106 13 71

Letselschade advocaat nodig in Hoogeveen?

Schadevergoeding claimen in Hoogeveen

Als u letselschade heeft opgelopen, kunt uw schade claimen bij de aansprakelijke partij. Dit kunt u doen door een schadeclaim in te dienen. U komt dan in aanmerking voor een letselschadevergoeding. De basisregel is dat alle kosten die u heeft moeten maken als gevolg van het ongeval, voor vergoeding in aanmerking komen. Daarbij wordt de situatie voor en na het ongeval vergeleken. Woont u in Hoogeveen of in de omgeving van Hoogeveen en heeft u letsel opgelopen? Onze letselschadespecialisten uit Hoogeveen helpen u bij het indienen van de schadeclaim en zorgen ervoor dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Schadeposten voor de letselschadeclaim

De schadevergoeding wordt gebaseerd op een bepaald aantal punten. Zo zijn kosten die u heeft moeten maken voor medische hulp, reiskosten naar bijvoorbeeld ziekenhuis of fysiotherapeut en kosten voor verpleging inbegrepen belangrijke posten in de schadeclaim, maar ook wordt inkomstenverlies dat u oploopt naar aanleiding van uw letsel, pensioenschade en kosten voor rechtsbijstand ingecalculeerd bij het bepalen van de hoogte van de schadeclaim.

Voor een letselschade advocaat in Hoogeveen of omgeving bent u aan het juiste adres bij De Letselschade Raetsman. Wilt u een schadeclaim indienen? Wij staan u terzijde en vechten voor de belangen die u als slachtoffer heeft. Woont u in Hoogeveen of omgeving en wilt u meer informatie over een mogelijke letselschadevergoeding? Onze advocaten vertellen u graag meer.

 
 

Waarom kiest u voor ons?

  • Professionele en betrokken advocaten
  • Kordaat, deskundig en gericht op resultaat
  • Lid van diverse specialistenverenigingen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische missers
• Productiefouten
• Geweldsdelicten
• Zedendelicten

Werkgebied

Hoogeveen Centrum, Venesluis, Hoogeveen Noord, Wolfsbos, Krakeel, Bentinckspark, Hoogeveen Zuid, Hoogeveen West, Hoogeveen Noord, Pesse, Meppel, Steenwijk, Wolvega.

Hoofdvestiging