0528 - 79 90 27

Letselschade advocaat nodig in Hoogeveen?

Schadevergoeding claimen in Hoogeveen

Als u letselschade heeft opgelopen, kunt uw schade claimen bij de aansprakelijke partij. Dit kunt u doen door een schadeclaim in te dienen. U komt dan in aanmerking voor een letselschadevergoeding. De basisregel is dat alle kosten die u heeft moeten maken als gevolg van het ongeval, voor vergoeding in aanmerking komen. Daarbij wordt de situatie voor en na het ongeval vergeleken. Woont u in Hoogeveen of in de omgeving van Hoogeveen en heeft u letsel opgelopen? Onze letselschadespecialisten uit Hoogeveen helpen u bij het indienen van de schadeclaim en zorgen ervoor dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Schadeposten voor de letselschadeclaim

De schadevergoeding wordt gebaseerd op een bepaald aantal punten. Zo zijn kosten die u heeft moeten maken voor medische hulp, reiskosten naar bijvoorbeeld ziekenhuis of fysiotherapeut en kosten voor verpleging inbegrepen belangrijke posten in de schadeclaim, maar ook wordt inkomstenverlies dat u oploopt naar aanleiding van uw letsel, pensioenschade en kosten voor rechtsbijstand ingecalculeerd bij het bepalen van de hoogte van de schadeclaim.

Voor een letselschade advocaat in Hoogeveen of omgeving bent u aan het juiste adres bij Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten. Wilt u een schadeclaim indienen? Wij staan u terzijde en vechten voor de belangen die u als slachtoffer heeft. Woont u in Hoogeveen of omgeving en wilt u meer informatie over een mogelijke letselschadevergoeding? Onze advocaten vertellen u graag meer.

 
Wolthers Jagermsa letselschade advocaten

Uw letselschade advocaten

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten voert geen algemene rechtspraktijk, maar heeft zich gespecialiseerd in letselschade. Als kantoor zijn wij aangesloten bij het Register Letselschade, waardoor u bent verzekerd van topkwaliteit. Daarnaast is een aantal van onze letselschade advocaten aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten, Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade en de Nederlandse Orde van Advocaten.

Oprichter Niek Wolthers:
"Verzekeraars zetten hun beste experts in. Slachtoffers hebben ook recht op een professional die voor hun belang op komt. Zo staan zij in het gesprek met de verzekeraar niet alleen."

 

Waarom Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten?

  • Professionele en betrokken advocaten
  • Kordaat, deskundig en gericht op resultaat
  • Lid van diverse specialistenverenigingen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische missers
• Productiefouten
• Geweldsdelicten
• Zedendelicten

Werkgebied

Hoogeveen Centrum, Venesluis, Hoogeveen Noord, Wolfsbos, Krakeel, Bentinckspark, Hoogeveen Zuid, Hoogeveen West, Hoogeveen Noord, Pesse, Meppel, Steenwijk, Wolvega.

Hoofdvestiging