0528 - 79 90 27

Letselschade advocaat nodig in Hoogeveen?

Betrokken bij een bedrijfsongeval in Hoogeveen?

Ook een ongeval op het werk kan resulteren in lichamelijke of geestelijke schade. Een bedrijfsongeval kan worden veroorzaakt door bijvoorbeeld een slechte werkplek of door slecht materiaal. Ook kunt u bijvoorbeeld RSI of rugklachten overhouden aan uw baan. Wanneer u in uw privéleven of in uw werksituatie wordt belemmerd door deze klachten, mag u hiervoor een vergoeding ontvangen. Bij een bedrijfsongeval kunt u rekenen op de kundige advocaten van Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten uit Hoogeveen. Onze letselschadespecialisten behartigen uw belangen en bieden u in Hoogeveen de beste juridische ondersteuning.

Juridische hulp na een bedrijfsongeval

Als u slachtoffer bent geworden van een bedrijfsongeval, brengt dit voor u in de meeste gevallen beperkingen met zich mee. Bent u arbeidsongeschikt na een bedrijfsongeval? Omdat u gedurende kortere of langere tijd niet meer kunt werken of studeren, krijgt u mogelijk te maken met verlies van inkomen. Alle schadeposten die door een ongeluk op het werk zijn ontstaan, moeten worden vergoed door de verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij: uw werkgever. Het juridische proces kan ingewikkeld worden als uw werkgever het niet met u eens is. Een ingewikkeld proces kan het gevolg zijn. Na een bedrijfsongeval is het goed om snel een letselschade advocaat in te schakelen. Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten staat u graag bij in Hoogeveen en in de omgeving van Hoogeveen.

 
Wolthers Jagermsa letselschade advocaten

Uw letselschade advocaten

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten voert geen algemene rechtspraktijk, maar heeft zich gespecialiseerd in letselschade. Als kantoor zijn wij aangesloten bij het Register Letselschade, waardoor u bent verzekerd van topkwaliteit. Daarnaast is een aantal van onze letselschade advocaten aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten, Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade en de Nederlandse Orde van Advocaten.

Oprichter Niek Wolthers:
"Verzekeraars zetten hun beste experts in. Slachtoffers hebben ook recht op een professional die voor hun belang op komt. Zo staan zij in het gesprek met de verzekeraar niet alleen."

 

Waarom Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten?

  • Professionele en betrokken advocaten
  • Kordaat, deskundig en gericht op resultaat
  • Lid van diverse specialistenverenigingen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische missers
• Productiefouten
• Geweldsdelicten
• Zedendelicten

Werkgebied

Hoogeveen Centrum, Venesluis, Hoogeveen Noord, Wolfsbos, Krakeel, Bentinckspark, Hoogeveen Zuid, Hoogeveen West, Hoogeveen Noord, Pesse, Meppel, Steenwijk, Wolvega.

Hoofdvestiging