0528 - 79 90 27

Letselschade advocaat nodig in Hoogeveen?

Aansprakelijkheid bedrijfsongeval vaststellen in Hoogeveen

Het vaststellen van de aansprakelijkheid bij een bedrijfsongeval is in sommige gevallen gemakkelijk, maar in veel gevallen ook moeilijk. Stelt u zich voor dat u uitglijdt op een natte vloer. U draagt antislip schoenen, maar loopt toch letsel op. Wie is er aansprakelijk in dit geval, uzelf of uw werkgever? In Nederland hebben werkgevers een zorgplicht. Dit houdt in dat zij in alle mogelijke situaties de veiligheid van hun werknemers moeten waarborgen. Had uw werkgever meer maatregelen kunnen nemen om het bedrijfsongeval te voorkomen? Dan is hij of zij al snel aansprakelijk te stellen.

Bedrijf aansprakelijk stellen

Bent u arbeidsongeschikt geraakt door slechte arbeidsomstandigheden of door een bedrijfsongeval? Meestal is uw werkgever aansprakelijk en kunt u een schadevergoeding eisen. Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten is een deskundig letselschadebureau dat door de jaren enorm veel bedrijfsongevallen heeft behandeld. Veel mensen zien er tegenop om een schadeclaim in te dienen tegen hun eigen werkgever. U wilt immers de werkverhoudingen zo min mogelijk verstoren. Voor een slachtoffer van een bedrijfsongeval is het dan ook essentieel dat de persoonlijke belangen bij letselschade op de juiste wijze worden behartigd. Onze letselschade advocaat staat klaar voor slachtoffers van een bedrijfsongeval in Hoogeveen of in de omgeving van Hoogeveen.

 
Wolthers Jagermsa letselschade advocaten

Uw letselschade advocaten

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten voert geen algemene rechtspraktijk, maar heeft zich gespecialiseerd in letselschade. Als kantoor zijn wij aangesloten bij het Register Letselschade, waardoor u bent verzekerd van topkwaliteit. Daarnaast is een aantal van onze letselschade advocaten aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten, Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade en de Nederlandse Orde van Advocaten.

Oprichter Niek Wolthers:
"Verzekeraars zetten hun beste experts in. Slachtoffers hebben ook recht op een professional die voor hun belang op komt. Zo staan zij in het gesprek met de verzekeraar niet alleen."

 

Waarom Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten?

  • Professionele en betrokken advocaten
  • Kordaat, deskundig en gericht op resultaat
  • Lid van diverse specialistenverenigingen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische missers
• Productiefouten
• Geweldsdelicten
• Zedendelicten

Werkgebied

Hoogeveen Centrum, Venesluis, Hoogeveen Noord, Wolfsbos, Krakeel, Bentinckspark, Hoogeveen Zuid, Hoogeveen West, Hoogeveen Noord, Pesse, Meppel, Steenwijk, Wolvega.

Hoofdvestiging