0528 - 79 90 27

Letselschade advocaat nodig in Hoogeveen?

Letselschadespecialist in Hoogeveen

Als u slachtoffer bent geworden van letselschade in Hoogeveen of in de omgeving van Hoogeveen, kunt u bij Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten terecht voor juridische ondersteuning. Het is verstandig om zo snel mogelijk contact op te nemen met een letselschadespecialist. Op die manier is er direct een expert betrokken bij uw zaak, die uw belangen in het oog kan houden en die u vertelt welke stappen u het beste kunt ondernemen. Zo helpt een letselschadespecialist u onder andere bij het indienen van een schadeclaim om uw schade te verhalen op de aansprakelijke partij.

Kies niet zomaar een letselschadespecialist

Als u op zoek bent naar een letselschade expert in de regio Hoogeveen, let u dan goed op: het voeren van de titels letselschadejurist, letselschade expert of letselschadespecialist is namelijk onbeschermd en kan dus door iedereen zonder relevante opleiding worden gevoerd. Om er zeker van te zijn dat u uw belangen in handen legt van een echte professional is het verstandig om voor een letselschadespecialist te kiezen die is aangesloten bij het keurmerk Register Letselschade. Alleen advocaten die voldoen aan zware opleidingseisen en bovendien hun kantoororganisatie op orde hebben, komen voor dit keurmerk in aanmerking. Ons kantoor is in het bezit van dit keurmerk, dus u kunt uw letselschadezaak in Hoogeveen met een gerust hart aan ons overlaten.

 
Wolthers Jagermsa letselschade advocaten

Uw letselschade advocaten

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten voert geen algemene rechtspraktijk, maar heeft zich gespecialiseerd in letselschade. Als kantoor zijn wij aangesloten bij het Register Letselschade, waardoor u bent verzekerd van topkwaliteit. Daarnaast is een aantal van onze letselschade advocaten aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten, Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade en de Nederlandse Orde van Advocaten.

Oprichter Niek Wolthers:
"Verzekeraars zetten hun beste experts in. Slachtoffers hebben ook recht op een professional die voor hun belang op komt. Zo staan zij in het gesprek met de verzekeraar niet alleen."

 

Waarom Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten?

  • Professionele en betrokken advocaten
  • Kordaat, deskundig en gericht op resultaat
  • Lid van diverse specialistenverenigingen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische missers
• Productiefouten
• Geweldsdelicten
• Zedendelicten

Werkgebied

Hoogeveen Centrum, Venesluis, Hoogeveen Noord, Wolfsbos, Krakeel, Bentinckspark, Hoogeveen Zuid, Hoogeveen West, Hoogeveen Noord, Pesse, Meppel, Steenwijk, Wolvega.

Hoofdvestiging