0528 - 79 90 27

Letselschade advocaat nodig in Hoogeveen?

Letselschade door een verkeersongeval in Hoogeveen?

U kunt op veel verschillende manieren letsel oplopen, maar een verkeersongeval is de voornaamste oorzaak van letselschade. Een ongeval in het verkeer is immers zo gebeurd; één klein moment van onoplettendheid van uw medeweggebruiker kan al voldoende zijn om een ongeval te veroorzaken. Als u geluk heeft blijft de schade beperkt tot blikschade. U kunt aan een verkeersongeval echter ook lichamelijke of geestelijke klachten overhouden. Woont u in Hoogeveen of in de omgeving van Hoogeveen en heeft u letsel opgelopen bij een aanrijding? Neemt u dan contact op met Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten. Wij bieden u deskundige juridische ondersteuning bij letselschade in Hoogeveen en in de omgeving van Hoogeveen.

Blijvend letsel na verkeersongeval

Vrijwel iedereen neemt deel aan het verkeer en loopt dan ook het risico om betrokken te raken bij een verkeersongeval en hier letsel bij op te lopen. Een whiplash is een veelvoorkomende klacht waarvan slachtoffers van een verkeersongeval blijvend last kunnen hebben. Slachtoffers die een whiplash oplopen hebben veel pijn aan nek en schouders en kampen vaak met concentratieproblemen.

Wat voor letsel u ook oploopt; als u in Hoogeveen of in de omgeving van Hoogeveen lichamelijke of geestelijke klachten overhoudt aan een verkeersongeval staan onze advocaten voor u klaar. Als u contact met ons opneemt, vertellen we u precies welke stappen u kunt ondernemen.

 
Wolthers Jagermsa letselschade advocaten

Uw letselschade advocaten

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten voert geen algemene rechtspraktijk, maar heeft zich gespecialiseerd in letselschade. Als kantoor zijn wij aangesloten bij het Register Letselschade, waardoor u bent verzekerd van topkwaliteit. Daarnaast is een aantal van onze letselschade advocaten aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten, Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade en de Nederlandse Orde van Advocaten.

Oprichter Niek Wolthers:
"Verzekeraars zetten hun beste experts in. Slachtoffers hebben ook recht op een professional die voor hun belang op komt. Zo staan zij in het gesprek met de verzekeraar niet alleen."

 

Waarom Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten?

  • Professionele en betrokken advocaten
  • Kordaat, deskundig en gericht op resultaat
  • Lid van diverse specialistenverenigingen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische missers
• Productiefouten
• Geweldsdelicten
• Zedendelicten

Werkgebied

Hoogeveen Centrum, Venesluis, Hoogeveen Noord, Wolfsbos, Krakeel, Bentinckspark, Hoogeveen Zuid, Hoogeveen West, Hoogeveen Noord, Pesse, Meppel, Steenwijk, Wolvega.

Hoofdvestiging