0528 - 79 90 27

Letselschade advocaat nodig in Hoogeveen?

Whiplash na aanrijding in Hoogeveen

Verkeersongevallen komen helaas nog steeds veel voor. Voor juridisch advies na een verkeersongeval in Hoogeveen kunt u terecht bij Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten. Wij zijn u ook van dienst als u een whiplash heeft opgelopen. Heeft u nekpijn na een aanrijding? En zijn daar inmiddels ook andere klachten bijgekomen? Dan heeft u waarschijnlijk last van een whiplash. Symptomen, zoals duizeligheid, tintelingen in ledematen, misselijkheid en concentratieproblemen, zijn typisch voor een whiplash. Neem zo snel mogelijk contact op met ons letselschade bureau, zodat u niet onterecht opdraait voor de kosten die u maakt.

Whiplash schadevergoeding

Het juridische proces omtrent een whiplash kan soms lastig zijn. Dit komt doordat de symptomen van een whiplash zich pas laat ontwikkelen. Daarnaast houden de klachten lang aan en kan het uw leven blijvend beïnvloeden. Uw medische dossier is essentieel en bepaald grotendeels de hoogte van de schadevergoeding. Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten bezit over een groot netwerk van specialisten. Wij kunnen u dus van A tot Z helpen bij het opeisen van een passende schadevergoeding. Is er iemand tegen u aangebotst op de snelweg? Zorg ervoor dat u zelf niet opdraait voor de schadeposten. De letselschade advocaten van Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten helpen u graag in Hoogeveen en omstreken. Neem contact met ons op via 0528 - 79 90 27 of via het contactformulier op de website.

 
Wolthers Jagermsa letselschade advocaten

Uw letselschade advocaten

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten voert geen algemene rechtspraktijk, maar heeft zich gespecialiseerd in letselschade. Als kantoor zijn wij aangesloten bij het Register Letselschade, waardoor u bent verzekerd van topkwaliteit. Daarnaast is een aantal van onze letselschade advocaten aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten, Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade en de Nederlandse Orde van Advocaten.

Oprichter Niek Wolthers:
"Verzekeraars zetten hun beste experts in. Slachtoffers hebben ook recht op een professional die voor hun belang op komt. Zo staan zij in het gesprek met de verzekeraar niet alleen."

 

Waarom Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten?

  • Professionele en betrokken advocaten
  • Kordaat, deskundig en gericht op resultaat
  • Lid van diverse specialistenverenigingen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische missers
• Productiefouten
• Geweldsdelicten
• Zedendelicten

Werkgebied

Hoogeveen Centrum, Venesluis, Hoogeveen Noord, Wolfsbos, Krakeel, Bentinckspark, Hoogeveen Zuid, Hoogeveen West, Hoogeveen Noord, Pesse, Meppel, Steenwijk, Wolvega.

Hoofdvestiging