085 - 106 13 71

Letselschade advocaat nodig in Hoogeveen?

Letselschade door medische fout in Hoogeveen

Er is een verschil tussen een complicatie en een medische fout. Complicaties kunnen altijd optreden. Het zijn realistische risico’s die bij een ziekte of medische ingreep horen. Een medische fout is echter te wijten aan een arts of andere hulpverlener. Soms is het lastig vast te stellen of het om een medische fout gaat. Daarnaast is een arts of een ziekenhuis een sterke tegenstander in een letselschadezaak. Artsen hebben een reputatie hoog te houden en bekennen liever niet dat ze een fout hebben gemaakt. Het is daarom van belang een deskundig medisch advocaat in te schakelen. Neem contact op met De Letselschade Raetsman als u denkt slachtoffer te zijn van een medische fout in Hoogeveen of omstreken.

Schakel juridische hulp in bij een medische misser

Fouten kunnen helaas nooit helemaal worden voorkomen. Het ziekenhuis is echter wel de minst wenselijke plek voor fouten. Bent u slachtoffer van een medische misser? Dan is het erg belangrijk tijdig juridische hulp in te schakelen. Uw situatie zorgt ervoor dat u waarschijnlijk niet over allerlei juridische procedures wilt nadenken. Toch is het belangrijk snel in actie te komen. Dit zal enerzijds het opeisen van een schadevergoeding en anderzijds  uw eigen herstel ten goede komen. Een letselschade advocaat medische fouten van De Letselschade Raetsman neemt graag het werk voor u uit handen. Wij zijn te bereiken via 085 - 106 13 71. Ook kunt u het contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 
 

Waarom kiest u voor ons?

  • Professionele en betrokken advocaten
  • Kordaat, deskundig en gericht op resultaat
  • Lid van diverse specialistenverenigingen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische missers
• Productiefouten
• Geweldsdelicten
• Zedendelicten

Werkgebied

Hoogeveen Centrum, Venesluis, Hoogeveen Noord, Wolfsbos, Krakeel, Bentinckspark, Hoogeveen Zuid, Hoogeveen West, Hoogeveen Noord, Pesse, Meppel, Steenwijk, Wolvega.

Hoofdvestiging