0528 - 79 90 27

Letselschade advocaat nodig in Hoogeveen?

Letselschade advocaat in Steenwijk

Heeft u letselschade door een ongeluk of bedrijfsongeval? Van de één op de andere dag zit u thuis en dat kan best ingrijpend zijn. U wilt weten wat uw rechten zijn en welke hulp u kunt inschakelen. Neem contact op met Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten. Wij staan u graag bij in deze periode. Onze advocaten weten wat belangrijk is bij letselschade: erkenning en weten welke schade te verhalen is op de andere partij.

Uw letselschade advocaat bezoekt u in Steenwijk en in de regio Steenwijk eventueel thuis om uw rechten met u door te spreken. Uw belang staat voorop. Indien een ander schuld heeft aan het ongeval heeft u recht op gratis rechtsbijstand. Neem vrijblijvend contact op met de advocaat.

Contact met uw letselschade advocaat in Steenwijk

Wilt u direct hulp bij letselschade en woont u in de omgeving van Steenwijk? U kunt direct een afspraak maken met één van onze advocaten. Bel gemakkelijk en snel naar 0528 - 79 90 27, of vul onderstaand contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst.

Contactformulier

Ochtend
Middag
Avond

Wolthers Jagermsa letselschade advocaten

Uw letselschade advocaten

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten voert geen algemene rechtspraktijk, maar heeft zich gespecialiseerd in letselschade. Als kantoor zijn wij aangesloten bij het Register Letselschade, waardoor u bent verzekerd van topkwaliteit. Daarnaast is een aantal van onze letselschade advocaten aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten, Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade en de Nederlandse Orde van Advocaten.

Oprichter Niek Wolthers:
"Verzekeraars zetten hun beste experts in. Slachtoffers hebben ook recht op een professional die voor hun belang op komt. Zo staan zij in het gesprek met de verzekeraar niet alleen."

Waarom Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten?

  • Professionele en betrokken advocaten
  • Kordaat, deskundig en gericht op resultaat
  • Lid van diverse specialistenverenigingen

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische missers
• Productiefouten
• Geweldsdelicten
• Zedendelicten

Werkgebied

Hoogeveen Centrum, Venesluis, Hoogeveen Noord, Wolfsbos, Krakeel, Bentinckspark, Hoogeveen Zuid, Hoogeveen West, Hoogeveen Noord, Pesse, Meppel, Steenwijk, Wolvega.

Hoofdvestiging