0528 - 79 90 27

Letselschade advocaat nodig in Hoogeveen?

Letselschade advocaat Meppel

Heeft u in Meppel of in de buurt van Meppel een ongeluk gehad waarbij u letselschade heeft opgelopen? Dan kunt u kampen met ernstige lichamelijke of geestelijke klachten, en dit door het toedoen van iemand anders. Dit kan veel consequenties hebben. U zit met vragen: kan ik schadevergoeding eisen? Hoe zit het met mijn werk? Voor directe hulp neemt u contact op met Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten. In deze situatie staat een advocaat u graag bij.

Wat kunt u verwachten? Onze advocaten bieden juridische bijstand in de omgeving van Meppel. Wij behartigen uw belangen en bemiddelen met de andere partij. Neem vrijblijvend contact op en win gratis advies in.

Contact met uw letselschade advocaat in Meppel

Wilt u meer weten hulp bij letselschade in de regio Meppel? Of wilt u meteen een afspraak maken met één van onze advocaten? Bel dan snel en gemakkelijk naar 0528 - 79 90 27, of vul onderstaand contactformulier in. We zijn u graag van dienst.

Contactformulier

Ochtend
Middag
Avond

Wolthers Jagermsa letselschade advocaten

Uw letselschade advocaten

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten voert geen algemene rechtspraktijk, maar heeft zich gespecialiseerd in letselschade. Als kantoor zijn wij aangesloten bij het Register Letselschade, waardoor u bent verzekerd van topkwaliteit. Daarnaast is een aantal van onze letselschade advocaten aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten, Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade en de Nederlandse Orde van Advocaten.

Oprichter Niek Wolthers:
"Verzekeraars zetten hun beste experts in. Slachtoffers hebben ook recht op een professional die voor hun belang op komt. Zo staan zij in het gesprek met de verzekeraar niet alleen."

Waarom Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten?

  • Professionele en betrokken advocaten
  • Kordaat, deskundig en gericht op resultaat
  • Lid van diverse specialistenverenigingen

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische missers
• Productiefouten
• Geweldsdelicten
• Zedendelicten

Werkgebied

Hoogeveen Centrum, Venesluis, Hoogeveen Noord, Wolfsbos, Krakeel, Bentinckspark, Hoogeveen Zuid, Hoogeveen West, Hoogeveen Noord, Pesse, Meppel, Steenwijk, Wolvega.

Hoofdvestiging